שף על גלגלים

ללקק את האצבעות: מתכון לשיפודי סלומון בסויה ודבש

לאלו מבינכם שיחגגו את ל"ג בעומר הקרוב במדורה גדולה או קטנה - שיפודי הסלמון בסויה ודבש ישדרגו את החוויה. ולא לשכוח את שיפודי המרשמלו לקינוח

אילוסטרציה
צילום: William Choquette From Pexels

שיפודי סלומון בסויה ודבש

מצרכים:
700 גרם פילה סלומון נקי מעור וחתוך למלבנים לאורכו
½ כוס סויה מתקתקה
4 שיני שום כתושות
2 כפות שמן קנולה
כף אחת של דבש טהור
כפית שמן שומשום קלוי
20 עליי נענע קצוצים דק דק
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. משרים את נתחי הדג במרינת הסויה והתבלינים לפחות ל-3 שעות
2. משפדים את רצועות פילה הדג לאורכן על שיפודי מתכת רחבים
3. מניחים על רשת המנגל החמה לצלייה של 3 דקות מכל צד
4. מגישים חם בליווי מתבל צ'ימיצ'ורי או מיונז איכותי

בתאבון!

שף יהב קריטי,
שף על גלגלים – סטנדאפ בבישול אצלכם בסלון
www.ychef.co.il

תגובות