כלכלה וצרכנות

גסטרוליין - ציוד מטבח תעשייתי מקצועי

אם אתם צריכים להכין אוכל בבית, אתם יכולים להסתדר עם הכלים השונים שיש לכם. כאשר מדובר על מטבח מקצועי או מטבח תעשייתי, אי אפשר להתפשר – נדרש כאן ציוד ברמה אחרת. בדיוק כפי שלא ניתן להתפשר על איכות חומרי הגלם, כך גם קיימת חשיבות לבחירת הציוד הטוב ביותר והמתאים ביותר למטבח. מסעדות, בתי קפה, מטבחים מוסדיים ופיצריות – את כל המטבחים של המקומות הללו ניתן לאבזר באמצעות ציוד המטבח של גסטרוליין.

  • תוכן שיווקי
  • פורסם 14/02/23
  • 11:48
  • עודכן 14/02/23
צילום: PIXABAY

ציוד איכותי למטבח

הלב של המסעדה הוא המטבח. זהו כנראה האזור הלחוץ ביותר והאזור החשוב ביותר. כשל במטבח יכול לגרום למתח ועצבים, שכמעט תמיד באים לידי ביטוי גם מחוץ למטבח, בתפקוד המלצרים או עיכוב המנות. איכות של ציוד למסעדות יכולה לקבוע את רמת התפקוד במטבח.

ככל שהציוד טוב יותר, חדיש יותר ועמיד יותר, כך הסיכויים לכשלים כאלו ואחרים שעשויים לצוץ בעבודת הטבחים הופכים לקטנים יותר. ציוד מטבח מקצועי הוא כזה שיאפשר לטבחים לבצע את ההזמנות השונות בקצב הכי מהיר שניתן, מבלי להתפשר על איכות הביצוע.

מטבחים מוסדיים

מטבחים מוסדיים הם מטבחים גדולים במיוחד, שאמונים על מתן מענה לכמות גדולה של סועדים. מטבחים מוסדיים ניתן לראות במקומות עבודה, בקפיטריות בתיכונים או בחדרי אוכל בקיבוץ למשל. ציוד למטבח המוסדי צריך לאפשר לטבחים להכין כמויות גדולות של אוכל תוך זמן קצר במיוחד, די בשונה ממטבחים אחרים. בנוסף לציוד שיאפשר הכנת מזון בצורה מהירה, ניתן למצוא מקררים תעשייתיים וגם מקפיאים תעשייתיים . המקררים והמקפיאים הללו מאפשרים אחסון של מזון רב. טבחי המטבח המוסדי צריכים להכין כמויות גדולות של אוכל כאמור, כך שאחסון כמויות גדולות של מזון יאפשר להם להכין את הכמויות הדרושות בצורה יעילה יותר.

מסעדות ובתי קפה

תנורים, כיריים, טבונים, גריל, צ'יפסרים או מכונות קרח – בתוך מטבח של מסעדה או של בית קפה ניתן למצוא ציוד מגוון להכנת מזון או לאחסון מזון. ציוד לבתי קפה שונה לפעמים מהציוד למסעדות, כשבבית קפה נפוצות גם יותר מכונות קפה איכותיות.

פיצריות

ציוד לפיצרייה שונה מהציוד שניתן למצוא במסעדה הסטנדרטית או בבית הקפה הממוצע. בפיצרייה, המנה העיקרית היא כמובן הפיצה – המאכל האיטלקי האהוב. כדי להכין פיצה בצורה הטובה ביותר, משתמשים הטבחים ביכולות של תנורי פיצה , שמכינים את הפיצה בטמפרטורות גבוהות במיוחד.

פתרון לכל מטבח

מציאת פתרון או ציוד לכל סוג של מטבח זה לא בהכרח דבר פשוט. ציוד למאפיות הוא לא כמו ציוד למטבח עסקי. בחירת הציוד היא חשובה מאוד, שכן ציוד לא מתאים יגרום לכך שהעבודה במטבח לא תעבור בצורה החלקה ביותר. אם אתם מחפשים פתרונות שונים וציוד מגוון למטבח, היכנסו אל אתר גסטרוליין ומצאו ציוד מטבח מקצועי, שמתאים לצרכים שונים בתעשייה.

 

ועוד באותו עניין

תגובות